Vopseaua de par organica sau cum sa iti colorezi parul fara sa-l distrugi

Nu este necesar sa folosesti substante chimice puternice sau amoniac pentru a avea un par fabulos, ci ai nevoie doar de o vopsea organica.

Photo by averie woodard on Unsplash

Pentru ca suntem din ce in ce mai preocupate de sanatatea noastra, de calitatea produselor si ingredientelor pe care alegem sa le mancam, de ingrijirea si frumusetea pielii, ideea de a opta pentru o vopsea organica, fara chimicale nu ar trebui sa fie ceva iesit din comun.

De ce ar trebui sa evitam substantele chimice dure din vopselele de par traditionale?

Fiecare dintre noi intram in contact zilnic cu un numar destul de mare de toxine si substante chimice periculoase, de la produsele de curatenie, la aerul poluat pe care il respiram. Evitarea folosirii unei vopseli ce contine chimicale puternice care ne pot afecta scalpul si ne pot irita pielea, ar trebui sa fie un pas usor si important de luat.

In final, rezultatul ar fi un par care arata extraordinar si se simte mult mai sanatos de la radacina pana la varfuri. Acest lucru inseamna o culoare care se duce mult mai greu in timp, mai putin par degradat si rezultate mult mai bune ale culorii pe termen lung.

De ce sa alegi o vopsea organica?

Daca iti pui intrebarea daca nu va iesi culoarea asa cum trebuie ca in cazul celei normale, ei bine, iese si chiar foarte bine, vopseaua organica acopera firele albe 100%, iar culorile sunt intense. Daca alegi sa iti colorezi parul cu o vopsea organica precum cea de la Mastey sau Natulique, nu doar ca iti protejezi parul de substantele chimice dar, il ajuti sa se regenereze si, in acelasi timp, iti purifici scalpul. Mai mult decat atat, nu trebuie sa mai suferi de acea mancarime specifica vopselei cu amoniac, iar cat timp stai cu vopseaua organica in par aceasta scoate toti compusii cu care ai agresat de-a lungul timpului scalpul.

Rezultatul, in cazul vopsirii parului cu vopsea organica este vizibil inca de la prima spalare, parul este mult mai stralucitor, mai fi si mai placut la atingere. Mai exact ii vei oferi parului tau o infuzie de sanatate care se va resimti pe intreg organismul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s